четвер, 24 січня 2019 10:35

48-річна Наомі Кемпбелл без бюстгальтера засвітила груди на показі Valentino
8

Наомі Кемпеблл
Наомі Кемпеблл
Наомі Кемпеблл
Кайя Гербер

Модель Наомі Кемпбелл, яка минулого року натякнула, що йде з модельного бізнесу, взяла участь у шоу бренду Valentino колекції весна-літо 2019-го року на паризькому Тижні моди.

Красуня пройшлася подіумом у прозорій сукні, під якою не було бюстгальтера.

Разом із 48-річною моделлю пройшлися її молодші колеги: супермодель Наталя Водянова та донька Сінді Кроуфорд починаюча модель 18-річна Кайя Гербер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкішні зірки мильних опер показали глибокі декольте та пікантні фасони на церемонії National Television Awards

Раніше Кемпбелл розповіла, що втрачала волосся.

"Я більше піклуюсь про власне волосся зараз, тому що я втратила багато його через нарощування. Я більш обережна та роблю різні речі", - говорить Наомі виданню Evening Standard.

На запитання, чи відросло волосся знову, модель відповіла: "Так, дякувати Богу".

Раніше Наомі Кемпбелл була помічена під час сімейного відпочинку у Кенії.

Зірка засмагала у бікіні, демонструючи розкішну фігуру.

Секрет розкішного тіла 48-річної красуні у наполеглевих заняттях із зірковим тренером Джої Холдером.

Наомі зазначила на одному зі світських заходів, що не впевнена, скільки часу присвятить моді у майбутньому, адже на подіум виходить 32 роки. За словами манекенниці, вона радіє новому поколінню.

"Для мене честь виходити на подіум. Я б хотіла, щоб молодше покоління замінило мене і я б спостерігала за ним з глядацької зали", - говорить Кемпбелл в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «48-річна Наомі Кемпбелл без бюстгальтера засвітила груди на показі Valentino». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі