четвер, 30 травня 2013 14:19

23-річна коханка Владислава Дороніна надає ескорт-послуги
9

Встановлено особу загадкової супутниці російського олігарха Владислава Дороніна, яку в пресі назвали молодим клоном Наомі Кемпбелл. Нею виявилася 23-річна Джацма Кендрік, американська модель. Менше місяця тому російський олігарх з'явився в товаристві чарівної дівчини, схожої на його знамениту колишню кохану.

Папараці Маямі відобразили Дороніна з темношкірою незнайомкою, і довгий час всіх цікавило питання, хто саме ця дівчина і в яких вона стосунках з Владиславом. Злостивці повідомили про те, що бізнесмен проводив час з американською моделлю, яка надає також ескорт-послуги. На своїй сторінці в Twitter модель, втомлена від великої кількості звинувачень, зважилася розвіяти всі сумніви.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Владислав Доронін знайшов собі "іншу" Наомі Кемпбелл

"Я не дівчина для супроводу, - написала в мікроблозі Кендрік. - Прошу зазначити, що я не заробляю ескорт-послугами і не представляю жодні сумнівні організації". Спільний відпочинок з Владиславом Дороніним красуня коментувати відмовилася.

Нагадаємо, за даними британської газети Daily Mirror, Доронін і Кемпбелл були разом з 2008 року, коли вони зустрілися на Каннському кінофестивалі. Востаннє пару бачили разом на пляжі в Маямі, але вже в лютому Дороніна не було поруч з моделлю на декількох вечірках, присвячених премії Оскар. Відтоді, за даними Daily Mirror і New York Post, Доронін був помічений у компанії білявки в барі нью-йоркського Gramercy Park Hotel. ЗМІ не повідомляють, ким була супутниця росіянина.

Зараз ви читаєте новину «23-річна коханка Владислава Дороніна надає ескорт-послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі