понеділок, 18 листопада 2013 10:39

"З нього мафіозі, як з мене балерина" - Євген Червоненко про Лепса

Автор: фото: svitske.1plus1.ua
 

Політик та бізнесмен Євген Червоненко вже давно товаришує зі співаком Григорієм Лепсом і не уявляє, щоб той мав стосунок до мафії, про це він розповів у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на каналі 1+1.

"Ця ситуація мені нагадує старий єврейський анекдот, коли кажуть: Абрамович, ваша донька повія. - А в мене два сини, -  а йому кажуть, - кого це цікавить. Повірте мені, коли ми навіть їздимо відпочивати, Гриші навіть не довіряють його сумку, окуляри його носять помічники, тому що він їх губить. Тому з нього мафіозі, як з мене балерина", - каже Євген Червоненко.

"Він спілкується будь з будь-ким, він дуже відкрита людина. Я скажу вам відверто, всі зірки шоу-бізнесу починаючи з Сінатри спілкуються з усіма", - говорить політик.

Євген Червоненко пообіцяв, що не залишить так просто справу і спробує дізнатися, хто стоїть за організацією цього скандалу.

"Я, коли це сталося, був у Москві і подзвонив йому і побажав йому мужності, бо це процес довгий, довести хто ти є. Я відверто скажу, як друг, і як єврей, через єврейські організації, спробую дізнатися і йому допомогти, що в моїх силах. Хочу дізнатися правду, хто це замовив, звідки інформація. Те що мені скажуть, я все скажу йому, те що можна. Якщо він твій друг, ти знаєш його з середини, може міністерство фінансів знає краще, але друг не може його залишити", - каже політик.

Зараз ви читаєте новину «"З нього мафіозі, як з мене балерина" - Євген Червоненко про Лепса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі