Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2006 16:15
Андрій Бондар
Андрій Бондар
Андрій Бондар

Дитячий рай

 

Приїхала нещодавно подруга зі Львова й урочисто оголосила, що на власні очі бачила рекламу туристичної агенції "Вагіна Тур". Я їй не повірив і досі не вірю, хоч спокуса велика. І справді, що заважає ділкам, які продають нашу жіночу красу за кордон, піти таким прямолінійним рекламним шляхом. Попри те, що ця назва виглядає як заклик до продажу органа, принаймні ніхто не матиме жодних ілюзій. Навіть чоловіки.

В Одесі уже я на власні очі бачив салон краси "Новые ногти". Людині, невтаємниченій у тонкощі манікюрної справи, така назва може видатися сумнівною. Адже для того, аби отримати нові нігті, слід позбутися старих, тобто, мабуть, вирвати їх із корінням. Бо як інакше? Я вже мовчу про рибний магазин "Пингвин".

Ми дуже любимо цвинтарне мистецтво

Подейкують, що в Івано-Франківську є магазин дитячого одягу "Дитячий рай". На вітринах там намальовано пухкеньких дітей на хмарках, схожих на безжурних янголят. Що це: неоковирний стьоб чи несвідомий цинізм? Хоча, з іншого боку, креативник прозрів суттєву рису українського характеру: ми дуже любимо цвинтарне мистецтво. В любові до янголят з нами можуть позмагатися тільки поляки. Однак чи купить тверезо мисляча людина в такому магазині повзунки для свого немовляти?

Зовсім заплутані хащі — міфологічні образи. Якщо можна охрестити "Янусом" агенцію нерухомості, то хто заборонить назвати "Самсоном" бодибілдинг-центр і поряд відкрити перукарню "Даліла"? А весільний салон "Медея"? Саме Медея вбила власних дітей і відправила на той світ майбутню дружину Ясона отруєним одягом? А турагенція "Одиссей"? 30 років подорожувати світами, щоб тебе впізнав тільки старий пес? Ні, вибачайте, я краще скористаюся послугами "Вагіна Тур". Вони виглядають найчеснішими.

Зараз ви читаєте новину «Дитячий рай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути