середа, 21 листопада 2012 15:45

Вищипувати брови краще в салоні, робити корекцію - вдома

Вищипувати брови краще в салоні, робити корекцію - вдома
Фото: childtemperament.org

Зовнішність жінки можуть зіпсувати недоглянуті або надто тонко вищипані брови. Такої думки київський візажист-косметолог Тетяна Марчук.

"Жіночі брови потребують особливого догляду, - переконана Тетяна. – Надати бровам форму краще у салоні краси. Корекцію можна проводити і вдома. Ви зможете самі доглядати за ними - періодично вищипувати відрослі волоски і при необхідності підфарбовувати за допомогою декоративної косметики. Окрім депіляції, волоски брів можна пофарбувати або нанести перманентний макіяж, тобто зробити татуаж брів".

Не захоплюйтеся сильно вищипуванням брів, навіть якщо ви вважаєте, що вони дуже широкі і густі. Жінки часто шкодять собі, роблячи з брів тоненькі смужечки. Візажист-косметолог радить раз на кілька місяців відвідувати салон краси, щоб фахівець вирівняв форму брів. Тоді дівчині чи жінці буде простіше доглядати за ними.

"Для того щоб привести у порядок брови, вам знадобляться велике дзеркало, щоб ви могли бачити обидва ока одночасно, пінцет і дезінфікуючий лосьйон", - каже візажист.

Бажано робити корекцію при денному світлі.

"Часто можна почути рекомендацію намазати область брів кремом, але я цього не раджу. Від жирного крему брови можуть ковзати, погано захоплюватися, і процедура буде хворобливою і менш ефективною".

Волосок потрібно захоплювати якомога ближче до кореня, вільною рукою натягнути шкіру і різким рухом висмикнути. Для знеболення можна використовувати гарячі компреси. Вони розширюють пори. Тоді волосся легше висмикується. Після корекції зону брів варто зволожувати шматочком льоду. Лід подіє, як знеболювальне.

"Намагайтеся захоплювати тільки один волосок, не поспішайте, - каже Тетяна. - Висмикніть кілька волосин на одній брові і зробіть те ж саме на іншій, інакше ви ризикуєте отримати зовсім не схожі одна на одну брови. Щоб створити форму, видаліть волоски в бік перенісся, із зовнішньої сторони та зайві волоски по низу брови. Так ви зможете створити потрібний вигин і надати бровам остаточної форми. Відкоригуйте висоту і товщину брів"

Після процедури обробіть область брів лосьйоном. Також корисно намазати їх гелем із алое.

 

Зараз ви читаєте новину «Вищипувати брови краще в салоні, робити корекцію - вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі