вівторок, 03 квітня 2012 15:50

Влітку 2012 у жіночі зачіски повернеться елегантне ретро
11

Фото: Фото: PR Batteries

Жінкам пропонують повернутися до начосів у стилі 60-х. Такі тенденції запропонували перукарі на літо 2012 року на "Ukrainian Hair Party".

"За всю свою кар'єру ще не робив схожих колекцій, - каже перукар і стиліст Юрій Царьов. - Ми намагались поєднати французьку легкість з англійською яскравістю. Більшість зачісок виконані у стилі начесування. Він буде домінувати у наступному сезоні. Зросте популярність до гребенів та хвиль. Таке елегантне ретро було модним у далекі 30-ті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'янки одягаються краще за парижанок - Кензо Такада

У моду повертаються мідні і руді кольори волосся. Для показу обирали рудоволосих і світлорусих моделей. На голову багатьом одягали перуки. Пишні начоси демонстрували топлес-моделі. Одну з них стилісти постригли прямо на подіумі.

Перукар Юлія Агафонова у кінці вечора встановила перукарський рекорд. За годину на очах у глядачів вона створила зачіску, сплівши між собою волосся п'яти моделей. Для її створення було використано 5 метрів натурального волосся, переплетеного п'ятьма рівнями, загальна вартість якого становить близько $ 5 тис — 40 тис. грн. Рекорд зафіксований експертом Національного Реєстру Рекордів Віталієм Зоріним.

Зараз ви читаєте новину «Влітку 2012 у жіночі зачіски повернеться елегантне ретро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі