четвер, 18 липня 2013 17:03

Татуювання не можна робити на язиці і стопах
14

Фото: Фото надані Віталієм Koma

Татуювання — це звичайна прикраса. Так вважає власник столичного тату салон "Бей тату!" Віталій Коmа.

"Тату — це звичайна прикраса. Інколи кажуть: "Цей мотогонщик наколов собі на грудях смерть з косою і через це помер". Не треба в це вірити. Мотоспорт — це завжди ризик. А в цьому випадку це — звичайний збіг обставин. Найчастіше роблять тату на шиї, хребті, передпліччі, зап'ястку, ікрах і на зовнішній стороні стопи. Жінки люблять татуювати ікри та шию. Влітку взувають балетки і відкриті майки і всім демонструють свої наколки. Власницям тату майже ніколи не потрібно ніяких прикрас, цю роль виконують їхні наколки. Особливо це актуально під час відпочинку на морі. Туди не вдягнеш намисто чи браслети, їх чудово замінять тату", - сказав він кореспонденту Gazeta.ua.

"Татуювання робити боляче в усіх місцях. Та найбільше там, де шкіра ніжна, а кістки знаходять близько до шкіри. Не треба робити татуювання на мозолистих частинах тіла — долонях рук і стопах, а також на язиці. Якось знайомий робив клієнтці тату на стопі. Попереджав, що воно там не приживеться, та вона не послухала. Через місяць прийшла і сказала, що татуювання зникло", - додав Віталій.

За його словами, попитом користуються татуювання на різну тематику. Але найчастіше клієнти просять зобразити те, чого їм не вистачає в житті.

"Спокійні люди завжди просять наколоти якесь агресивне зображення. Наприклад, лева із роззявленою пащею чи тигра, що шкірить ікла. Агресивні, навпаки, татуюють на своїй шкірі ангелів, метеликів і квіти", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «Татуювання не можна робити на язиці і стопах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі