середа, 18 березня 2015 13:55

Німецький дизайнер робить для онкохворих жінок прикраси з їх волосся
6

Сеанси хіміотерапії неминуче позбавляють жінок їх розкішних шевелюр. У зв'язку з цим німецька дизайнер стала робити для них оригінальні прикраси з волосся, щоб якось пом'якшити негативні емоції онкохворих пацієнток. Намиста, підвіски, браслети з волосяних пучків з вплетеними у них намистинами або нитками, виглядають дуже органічно і дуже приємні на дотик.

Німецький дизайнер з Берліна Sybille Paulsen називає свій проект "Матеріальними істинами" ("Tangible Truths"). Таким чином, дизайнер допомагає жінкам пережити гіркоту втрати з тимчасово втраченої краси. Деяким обивателям цей задум здається жахливим, проте для безпосередніх клієнтів він має важливе значення.

При створенні аксесуарів крім волосся дизайнер використовує метал, пластик або нитки. Пасма волосся вона закріплює між собою смолою. На одне намисто у неї йде близько двох тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Німецький дизайнер робить для онкохворих жінок прикраси з їх волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі