понеділок, 10 червня 2013 16:20

На весілля потрібно мати дві сукні
6

Фото: Фото: Світлана Корженко

Так вважає власниця одного зі столичних салонів весільної моди Світлана Верещака.

"Майже всі наречені купують на весілля дві сукні. Одна — для офіційної церемонії, друга — для вечірки. Для самої церемонії підійде класична сукні: пишна, з багатим оздобленням, мереживом і шлейфом. У такій сукні складно пересуватися і активно рухатися. Саме для цього потрібна друга сукня. Можна обрати вечірнє плаття або якусь екстравагантну модель. Звичайно, вона має бути такою, щоб у ній було зручно танцювати і розважатися. Не обирайте сукні схожого фасону чи кольору. Гарно буде, якщо на церемонію наречена прийде у довгій і пишній білосніжній сукні, а на вечірці з'явиться у приталеному червоному платті із незвичним оздобленням. Така переміна вразить гостей і обидва ваші образи вони запам'ятають на все життя", - сказала вона.

"Якщо придбати дві сукні не дозволяє бюджет, краще віддати перевагу зручній моделі, в якій ви зможете цілий день багато рухатися і танцювати. Впевнена на сто відсотків, що в сукні з кільцями і величезною кількістю мережива, це зробити буде важко. Тому краще придбати не класичну весільну сукню, а трохи коротшу модель з невеликою кількістю оздоблення. У такому випадку краще купувати не біле плаття, а віддати перевагу сукні кольору слонової кістки. Цей колір практичніший, під кінець весілля пил і бруд на ньому не такі помітні, як на білому", - додала Світлана Верещака.

Також вона запевнила, що моди на весільні сукні не існує.

"Весільної моди не існує. Головне, щоб сукня пасувала нареченій. Кілька років тому у моді був силует "рибка". Якось в наш салон прийшла дівчина і сказала, що хоче саме таку модель. Коли вдягнула сукню-"рибку", розчарувалася. Візуально вона її повнила і робила і так довгі ноги ще довшими. Вона взяла скромну білу сукню приталеного силуету. Така підкреслювала усі її принади".

Зараз ви читаєте новину «На весілля потрібно мати дві сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі