субота, 10 серпня 2024 22:15

Модний макіяж осені 2024: прості секрети, які підкреслять вашу красу
20

Фото: Pinterest

Більшість жінок не виходять з дому без макіяжу. Навіть якщо це стосується мінімального тону та підфарбованих вій.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якими будуть тренди в сфері краси восени цього року.

Пастельні відтінки

Надто яскравий макіяж давно вийшов з моди. Зверніть увагу на нюдові тіні. Йдеться про сірий, коричневий, молочний, ніжно-рожевий та інші кольори. Вони вдало підкреслюють очі й не створюють обтяженого ефекту.

Автор: Pinterest
 

Сяюча шкіра

Як би ви не намагалися приховати недоліки тональним кремом - їх все одно буде видно під шаром косметики. Дбати про шкіру свого обличчя - головний тренд 2024 року. Робіть ставку на якісну доглядову косметику, яка допоможе позбутися акне й пігментації. Перед цим бажано звернутися до спеціаліста, який підбере необхідні засоби.

Автор: Pinterest
 

"Лагідний" контуринг

Якщо хочете підкреслити вилиці та додати сяйва - використовуйте мінімум хайлайтера та рум'ян. Надмірна кількість косметики створить неохайний вигляд. Природність зараз у моді.

Автор: Pinterest
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Базовий манікюр на кожен день: 10 кольорів, які ніколи не набриднуть

Стрілки

Малюючи стрілки варто пам'ятати - вони не повинні бути надто довгі та грубі. Колір підводки обирайте за власними побажаннями. Варто пам'ятати про правило "яскраві очі - нюдові губи". Якщо ви робите контрастний макіяж очей - обирайте помаду під колір губ. Тоді ви не матимете вульгарний вигляд.

Автор: Pinterest
 

Глянцеві губи

У теперішньому світі існує безліч блисків, які не лише додають сяяння, а й візуально збільшують, зволожують і навіть лікують губи. Ретельно обирайте відтінок, який буде вам пасувати. Перед цим варто розібратися, до якого кольоротипу ви належите.

Автор: Pinterest
 

Кожна жінка хоче мати привабливий вигляд навіть у аномальну спеку. Gazeta.ua зібрала п'ять варіантів модних зачісок, які вдало доповнять ваш літній образ.

Зараз ви читаєте новину «Модний макіяж осені 2024: прості секрети, які підкреслять вашу красу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі