середа, 30 листопада 2011 12:39

Гелеве нарощування нігтів не шкодить здоров'ю

 

Гелеве нарощування нігтів не впливає на здоров'я жінок. Про це каже майстер манікюру Аня Панковець, яка більше десяти років займається нарощенням нігтів.

"Я коли чую, що гель впливає на здоров'я нігтів, то мені хочеться сміятися. Це міф. Ніготь харчується з допомогою капілярів, які розташовані під нігтьовою пластиною. Так ніякого відношення гель до цього немає. Навпаки він захищає ніготь від шкідливих речовин, які могли б проникнути через нігтьову пластину", - зауважує дівчина.

Актуальним малюнком нарощування залишається французький манікюр.

"Його всі просять, особливо ділові жінки. Він підходить під всі образи, від спортивного костюму і до ділового вбрання. Ще останнім часом просять замість білого манікюру малювати червоний. Це вважається дуже стильно. До речі, коли нігті гелеві, то кутикула росте не так швидко і сам манікюр можна робити раз на два тижні", - відмічає Аня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На нарощуванні нігтів можна заробляти до двох тисяч гривень

Популярними також є змішування кольорів на нігтях.

"Це розмальовування різними кольорами. Я таке рідко роблю, бо роботи там дуже багато, а коштує все це 10 гривень за ніготь. Немодними є ліпка стразів, стрекози на безім'яних пальцях, чи якась квіточка на мізинці. Це вже вчорашній день", - підкреслила майстер з манікюру.

Корекцію гелевого нарощування треба робити раз на два-три тижні.

 

Зараз ви читаєте новину «Гелеве нарощування нігтів не шкодить здоров'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі