понеділок, 04 лютого 2013 13:21

Яскраво-салатові шуби вдягають для скорого одруження

"Фішка цього сезону — норкові шуби кислотних кольорів, - каже дизайнер Олена Висоцька. - Салатові, фіолетові, малинові. Думаю, це вже через те, що занадто багато норки з'явилося цього року. Я ніколи не бачила такого розмаїття ні в магазинах, ні на людях. От і намагаються виділитися."

Шуби екстримальних відтінків пропонує придбати жінкам представник хутряної фірми з Дніпропетровську Зінаїда Чорна.

"У нашому місті дуже популярні салатові, коралові, жовті шубки. Вони просто створені для гламурних дівчат. Кожна з нас має бути неповторна. Крім того, у кожної є свій улюблений колір. От така довга шубка яскраво-салатового кольору, також має право на життя. В ній жодна панянка не залишиться непомітною. Ніде. Одна клієнтка довго не могла вийти заміж. Взяла у нас таку, через три дні познайомилася з чоловіком своєї мрії. За місяць вони розписалися. Вона після весілля принесла нам ще торт. Сказала, що чоловік її помітив на зупинці, коли маршрутку чекала. Запропонував підвезти, от так і зав'язалося їхнє кохання", - каже Чорна.

Фірма Чорної нині представляє вироби зі стриженої нутрії. На вигляд ті подібні до норки.

"В колекції є коротка шубка, яку ми називаємо "міс-лимон". Має яскраво-жовтий колір. Вона прикрашена коміром з чорнобурки. Є такі ж рожеві, кольору гнилої вишні. Аби досягти таких відтінків, потрібно брати шкурки лише з білих звірів. Що ж стосується самого фарбування, хутро віддаємо на фабрику, з якою співпрацюємо понад 17 років", - зауважила Чорна.

Зараз ви читаєте новину «Яскраво-салатові шуби вдягають для скорого одруження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі