пʼятниця, 19 серпня 2016 16:25

Антивіковий догляд: йога для обличчя

Антивіковий догляд: йога для обличчя

Програму йоги для обличчя Face Yoga Method розробила японка Фуміко Такацу. Для виконання вправ знадобляться тільки дзеркало та декілька хвилин вільного часу. Під час заняття розминаються та напружуються м'язи. Це сприяє омолодження обличчя.

Вправи бажано робити щодня ввечері після очищення шкіри та до нанесення крему. Рухи розігрівають шкіру — компоненти косметики краще сприймаються обличчям.

Розгладжуємо лоб. Обидві руки стисніть в кулаки. Кісточки вказівного та середнього пальців помістіть в центр чола та натисніть. Не послаблюючи тиску, розводьте кулаки до скронь. Легко натисніть кісточками на скроні. Повторіть чотири рази.

Підтягуємо шию та контур овалу обличчя. Складіть губи трубочкою та потягніть вправо. Відчуйте натяг в лівій щоці. Поверніть голову вправо, піднявши підборіддя на 45 градусів. Відчуйте натяг з лівого боку шиї. Тримайте позу протягом трьох секунд. Повторіть. Потім виконайте теж саме в ліву сторону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масаж ложками омолоджує та підтягує шкіру обличчя

Розгладжуємо носогубні складки. Помістіть долоні на скроні. Трохи натиснувши на них, ведіть долоні нагору, підтягуючи шкіру обличчя. Відкрийте рот, губи повинні бути в формі літери "О". Потім відкрийте рот максимально широко, потримайте п'ять секунд. Повторіть вправу три рази.

Підтягуємо повіки. Опустіть плечі. Витягніть праву руку вгору, а потім кінчики пальців покладіть на ліву скроню. Безіменний палець повинен бути у кінчика брови, а вказівний - на самому скроні. Обережно натягніть шкіру, підтягуючи її. Покладіть голову на праве плече, не згинайте спину. Протримайтеся в цій позі кілька секунд, повільно дихайте через рот. Повторіть те ж саме з лівою рукою. Повторіть цю вправу ще раз.

Зараз ви читаєте новину «Антивіковий догляд: йога для обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі