четвер, 16 серпня 2018 17:39

Volkswagen випустив "спортивний" Tharu

Volkswagen випустив "спортивну" версію кросовера Tharu.

Мотор нової версії дістався від стандартного SUV, передає Хроніка.інфо.

Екстер'єр звичайного кросовера Tharu марка Volkswagen розсекретила в травні 2018 року. "Паркетник" є серійним втіленням концепту Powerful Family SUV, представленого в Пекіні в березні.

У Китаї продажі новинки стартують до кінця поточного року. Компанію стандартному кросу там складе "спортивний" варіант R-Line - знімки цієї модифікації з'явилися в базі міністерства промисловості Китаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford створить авто для шопінгу

  Volkswagen випустив "спортивну" версію кросовера Tharu. Фото: Авто: 24
Volkswagen випустив "спортивну" версію кросовера Tharu. Фото: Авто: 24

Tharu версія R-Line відрізняється більш агресивним переднім бампером. Задній бампер теж поміняли, змінилися також хромовані патрубки вихлопної системи. Для "спортивного" кросовера передбачені 16- і 18-дюймові колісні диски. Як і стандартний "паркетник", Volkswagen Tharu R-Line запропонують з бензиновою "турбочетвіркою" 1.4 TSI потужністю 150 к.с.

В оновленої Honda Civic лиш злегка змінилася зовнішність. У передньому бампері з'явились чорні глянсові акценти, трохи змінилась форма нижньої радіаторної решітки і оптики, а на кормі додано хромовий декор для бамперу. Підкреслити оновлення зовнішності покликані нові колісні диски з кількома дизайнами максимального розміру у 18 дюймів.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen випустив "спортивний" Tharu». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі