четвер, 28 грудня 2017 07:25

Водія оштрафували за пряму трансляцію в Instagram за кермом

Водія оштрафували за пряму трансляцію в Instagram за кермом
Водія оштрафували на $ 200 Фото: відкриті пошукові мережі

Поліця Дубаї оштрафували водія за онлайн-трансляцію в соцмережі під час водіння.

Інформація про штраф копи опублікували прямо в коментарях до запису з прямою трансляцією водія, пише nv.ua.

Водій їхав по шосе і публікував звіт про це в Instagram прямо під час водіння. Інші водії, помітивши це, зателефонували поліцейським.

"Ми отримали кілька дзвінків про цю людину. Перевіривши його аккаунт, побачили "живе" відео і зареєстрували порушення правил дорожнього руху", - повідомили у поліції.

Чоловіка оштрафували на $ 200.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібно не штрафи збільшувати, а міняти механізми контролю - експерт

"Водії не можуть відволікатися на свої телефони під час руху по шосе. Ми хочемо, щоб люди знали про такі помилки водіїв на наших дорогах. Будь-хто може зателефонувати в поліцію Дубая, щоб попередити про будь-які порушення водіїв" — додали поліцейські.

Санкції на дорогах працюють і стримують водіїв перші кілька місяців, після цього керманичі знову починають порушувати ті ж самі правила. На думку, еспертів, з першого дня прийняття штрафів ситуація поступово покращується. І так — до 3 місяців. Потім - їхній вплив починає поступово зменшуватися. Приблизно через півроку штрафи вже не лякають водіїв. Вони знову починають порушувати все ті ж правила.

Зараз ви читаєте новину «Водія оштрафували за пряму трансляцію в Instagram за кермом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі