понеділок, 15 квітня 2013 11:02

У Франції Lada Granta коштуватиме дорожче за "Логан" на 3 тисячі євро

У Франції Lada Granta коштуватиме дорожче за "Логан" на 3 тисячі євро
Lada Granta обійдеться французам дорожче, ніж базова версія седана Dacia Logan. Фото: autoua.net

Прайс-лист на Lada Granta оприлюднили у Франції: популярний російський автомобіль обійдеться місцевим покупцям дорожче, ніж базова версія седана Dacia Logan.

Ціна на Lada Granta починається у Франції від 10,99 тис. євро. Ця версія комплектації седана забезпечена мотором об'ємом 1,6 літра, потужністю 88 к.с., ABS, BAS, електропідсилювачем керма, центральним замком з дистанційним управлінням, двома фронтальними подушками безпеки, передніми електросклопідйомниками, аудіопідготовкою і кріпленням ISOFIX.

Також французам пропонуються литі диски вартістю 600 євро і аудіосистема 300 євро. Є в седані і те, що поки не пропонується росіянам, - камера заднього виду (300 євро).

Придбати автомобіль Lada Granta французькі покупці зможуть вже в липні цього року. У Росії з січня по березень 2013 було реалізовано 37,169 тис. таких машин.

Що стосується Dacia Logan нового покоління, яка не продається у Франції під брендом Renault, то вартість її базовій комплектації буде починатися від 7,7 тис. євро. У "начинку" машини входять двигун об'ємом 1,2 л, що розвиває 75 к.с., ABS і дві фронтальні подушки безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Франції Lada Granta коштуватиме дорожче за "Логан" на 3 тисячі євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі