понеділок, 16 листопада 2020 11:33

Відкрили найбільшу у світі станцію для зарядки електромобілів

Відкрили найбільшу у світі станцію для зарядки електромобілів
Компанія Маска вже має декілька станцій Supercharger у Китаї, проте на кожній із них лише пів сотні зарядок. Фото: pixabay

Найбільшу в світі станцію Supercharger для підзарядки електричних автомобілів відкрила у США компанія Tesla Ілона Маска.

На станції, яка розташована неподалік від Лос-Анджелеса в штаті Каліфорнія, є 56 електричних заправочних колонок для підзарядки, повідомляє портал Electrek.

У цьому районі є багато великих магазинів і ресторанів, що дозволяє покупцям заряджати власний автомобіль під час шопінгу чи вечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заводах Tesla продаватимуть криптовалюту

На станції також встановлені навіси, що захищають електромобілі від сонячного перегріву під час підзарядки.

Компанія Маска має декілька станцій Supercharger у Китаї, проте на кожній із них лише пів сотні зарядок.

Виробляти та продавати алкоголь почала компанія Ілона Маска Tesla. Tesla Tequila коштує $250 за пляшку, повідомили на сайті компанії. Напій розливатимуть у спеціальні скляні пляшки у формі блискавки, а вартість однієї такої - $250. Поставки здійснюватимуть тільки в США. Reuters повідомляє, що всі пляшки вже розкупили.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили найбільшу у світі станцію для зарядки електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі