пʼятниця, 22 листопада 2019 09:53

Відбулася презентація всюдиходів Kia
29

Концепти Kia Seltos X-Line
Фото: Kia
Концепти Kia Seltos X-Line
Концепти Kia Seltos X-Line
Концепти Kia Seltos X-Line
Концепти Kia Seltos X-Line

На автосалоні в Лос-Анджелесі корейська компанія Kia представила кросовер Seltos і два концепти на базі тієї ж моделі: Seltos X-Line Trail Attack і Seltos X-Line Urban.

Kia Seltos буде доступний у двох модифікаціях - версією з двигуном 1.6 Turbo-GDI потужністю 178 к. с. і з атмосферником 2.0 MPI потужністю 148 к. с, повідомляє Motor1.

Модифікації Kia Seltos X-Line Attack Trail та Seltos X-Line Urban відрізняються від звичайної Seltos збільшеним до 234 мм дорожнім просвітом і колесами. Обидва автомобілі отримали багажник на даху і додаткові прожектори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai презентував гібридний кросовер

Концепти відрізняються між собою деякими комплектувальними. Так, версію Attack Trail оснастили додатковим захистом переднього бампера і вбудованою лебідкою, а Urban - повітрозабірником на капоті.

Серійну Kia Seltos представили, як нову модель для ринку Америки. В країні всюдихід з'явиться в 2020 році.

На автосалоні у Лос-Анджелесі компанія Volkswagen представила всюдихід Atlas Cross Sport R. Автомобіль візьме участь у перегонах бездоріжжям Baja 2020.

Зараз ви читаєте новину «Відбулася презентація всюдиходів Kia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі