понеділок, 30 березня 2020 18:19

В Україні знизилися продажі вживаних автомобілів

В Україні знизилися продажі вживаних автомобілів
Продаж вживаних автомобілів впав на 36%. Фото unian.ua

Карантин і економічна криза призвели до падіння продажів уживаних автомобілів в Україні. 19-26 березня вони зменшилися на 36%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вберегтися від коронавірусу в авто - 3 поради

При цьому обсяг зацікавленості, тобто кількість дзвінків продавцям, знизився менш як на 1%. Перегляди оголошень на сайтах, що пропонують старі автомобілі, зріс на 16%. Про це повідомили аналітики видання AUTO.RIA.

Експерти вважають, що зараз на вторинному авторинку України формується відкладений попит. Також продажі знизилися через тимчасове закриття сервісних центрів МВС, адже перереєструвати транспортний засіб під час карантину неможливо.

Продажі нових автомобілів в Україні за перший тиждень карантину 16-22 березня зросли на 74%, порівняно з докарантинним тижнем. Головними причинами зростання експерт називає коливання курсу гривні, маркетингові акції операторів, загальний ажіотаж і чутки про майбутній дефіцит автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні знизилися продажі вживаних автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі