вівторок, 15 грудня 2015 19:15

В Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів

В Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів

Керівництво МВС України дало змогу громадянам користуватися Єдиним реєстром транспортних засобів. Про це повідомляє Обозреватель.

Тепер для того, щоб дізнатися, хто є власником того чи іншого автомобіля, потрібно зайти на офіційний сайт відомства, вибравши спеціальний пункт "Реєстр транспортних засобів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульних примусять розбиратися у якості доріг

Далі громадянам необхідно буде авторизуватися в системі за допомогою BankID (тобто потрібно "залогінитися" за допомогою власної банківської картки) або за сертифікатом електронно-цифрового сигнатури. Користувачі, які вже почали використовувати реєстр, зазначають, що поки його робота налагоджена не до кінця. А відповіді на запит повинні приходити тільки через декілька діб після подачі.

Нагадаємо, з 2019 року в Україну повернеться обов'язковий технічний огляд легкових автомобілів , з 2015 року - вантажівок, з 2017 року - автобусів, до 2022 року - мотоциклів.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкрили доступ Єдиного реєстру транспортних засобів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі