четвер, 04 лютого 2016 17:50

В Україні продаватимуть фургон на платформі Citroen C4 Picasso
6

Фото: АвтоТСН

У середині літа автомобіль Citroen SpaceTourer почнуть продавати в Україні.

Автомобіль побудований на новому варіанті модульної платформи ЕМР2, використаної в моделях C4 Picasso і Grand С4 Picasso. Його дебют відбудеться на Женевському автосалоні. Про це повідомляє АвтоТСН.

Модель буде доступна у 3-х варіантах довжини кузова: найбільш компактний XS 4,6 м (вперше в сегменті); середній M 4,95 м (універсальний); максимальний XL 5,3 м з найбільшою колісною базою.

Citroen SpaceTourer матиме 9 різних кольорів кузова: чорний Onyx, глибокий Imperial blue, коричневий Rich Oak, сірий Platinum grey, яскравий Tourmaline orange, м'який Lagoon blue, Sable, нейтральний білий Banquise white.

На фургон встановлюватимуть легкосплавні 17-дюймові колісні диски Curve.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які кредити пропонують українські автосалони

У передній частині салону буде розетка 12В, роз'єм USB, у дверях облаштовані кишені під пляшки об'ємом до 1,5 л; для пасажирів салону передбачили розкладні столики, розсувні шторки від сонця, розетки 12В і 220В.

Також, SpaceTourer оснастили безліччю системами безпеки. Серед них система контролю рядності руху, яка попереджає водія про зміну рядів за умови не увімкненого індикатора повороту. В цьому випадку система подає звуковий сигнал і попередження на панелі приладів.

Також буде ультразвукова система моніторингу "сліпих" зон дзеркал інформує водія про присутність інших автомобілів у зоні, яка не видима в дзеркалі заднього виду.

Система попередження про перерву "Coffee Brake Alert" подає сигнал про необхідність зробити паузу після 2-х годин безперервної їзди.

Зараз ви читаєте новину «В Україні продаватимуть фургон на платформі Citroen C4 Picasso». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі