вівторок, 29 жовтня 2013 10:45

В Україні показали оновлений позашляховик Mitsubishi Pajero Wagon

Імпортер Mitsubishi в Україні представив оновлений варіант свого флагманського позашляховика Pajero Wagon. Прем'єра автомобіля пройшла в Одесі.

Від попередньої моделі новинку можна відрізнити за іншою фальш- решітці радіатора. Імпортер зазначає, що дизайн був спеціально розроблений власним кузовним підрозділом Mitsubishi - ROAR, яке виробляє аксесуари для внутрішнього японського ринку. Однак насправді праворульний позашляховик з такою ж решіткою був випущений ще в 2011 році обмеженим тиражем (1200 примірників) для Австралії. Також в оновленому Mitsubishi Pajero Wagon застосовані додаткові елементи шумоізоляції, які дозволяють зробити їзду більш комфортною. Крім того, Pajero Wagon 2014 модельного року буде доступний в новому білому перламутровому кольорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україні пророкують півмільйонні продажі автомобілів в 2020 році

Під капотом автомобіля 3,2- літровий дизель потужністю 200 к.с., який витрачає 9,3 л на 100 км. Система приводу повна, з можливістю відключати одну вісь.

Ціна на оновлений Pajero Wagon в комплектації Ultimate, включаючи панорамний люк, аудіосистему Rockford, шкіряний салон, 7- дюймовий сенсорний дисплей з камерою заднього виду, стартує від 445 000 грн.

Зараз ви читаєте новину «В Україні показали оновлений позашляховик Mitsubishi Pajero Wagon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі