вівторок, 22 грудня 2015 14:44

В Україні Mercedes найрідше потрапляє у ДТП

В Україні Mercedes найрідше потрапляє у ДТП
фото: mbusa.com

Цього року найрідше серед клієнтів страхової компанії "PZU Україна" в аварії потрапляли автомобілі марки Mercedes та Mitsubishi. Про це повідомили Gazeta.ua у прес-службі компанії.

"Статистику наводимо у відсотках автівок, які потрапляли у пригоду, відносно до кількості застрахованих машин цієї марки.Серед усіх застрахованих у страховій компанії власники німецької марки Mercedes найрідше потрапляють в ДТП", - йдеться у повідомленні PZU.

Моніторинг збитковості автомобілів проводять, аби формувати тарифи для клієнтів по автострахуванню КАСКО. Якщо багаторічна статистика певної марки та моделі авто показує, що частота потрапляння в ДТП та збитковість знаходяться на низькому рівні, страховик може зменшити тариф, що зробить поліс дешевшим для автовласника. Також, при високій аварійності є ймовірність, що поліс для цієї марки буде дорожчим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, чому водії бояться європротоколів

Отже, за статистикою 10 міс. 2015 року найбезпечніше почувати можуть себе власники наступних марок авто:

1. Mercedes – 17%;

2. Mitsubishi – 18%;

3. Geely та Nissan – 20%.

По моделях:

Geely MR – 0% (у вибірці більше, ніж 15 авто) ;

Mercedes S-Klasse – 6%;

Mitsubishi ASX – 6%;

Nissan Almera – 9%.

Нагадаємо, цього року найчастіше серед клієнтів страхової компанії "PZU Україна" в ДТП потрапляли автомобілі марки Toyota та Hyundai.

Зараз ви читаєте новину «В Україні Mercedes найрідше потрапляє у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі