пʼятниця, 05 липня 2013 11:29

У мережі "засвітилася" довгобазна версія позашляховика Range Rover
8

Фото: Фото: Carscoop

Land Rover закінчує дорожні випробування довгобазний версії позашляховика Range Rover. Автомобіль представлять на мотор-шоу у Франкфурті у вересні цього року. У продажу новинка з'явиться тільки у 2014 році.

Очевидно, 7-місний позашляховик оснащуватиметься тією ж лінійкою двигунів, що й стандартний варіант, а саме: 5,0-літровими бензиновими турбованими двигунами V8 і турбодизелями. Ймовірно, довгобазний Range Rover стане новим флагманом марки, і складе конкуренцію майбутньої Audi Q9.

У березні на мотор-шоу у Нью-Йорку Land Rover представила свою головну прем'єру року - нове покоління позашляховика Range Rover Sport. Серед глобальних змін - значно зменшена маса автомобіля, машина стала важити на 420 кілограмів менше, ніж попереднє покоління моделі. За заявою виробників, це сприятливо позначилося на витраті палива і динамічних характеристиках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий Range Rover Sport "засвітився" в інтернеті

Також Range Rover Sport тепер доступний і у 7-місній версії. За габаритами автомобіль став менше попередника, а колісна база при цьому збільшилася. У порівнянні з актуальною версією Range Rover Vogue, змін у зовнішності автомобіля не дуже багато. Автомобіль відрізняють більш коротка задня підвіска і низькі бампера.

Крім того, у новому Range Rover Sport дизайнери незначно змінили рельєф капота і зменшили площу бічного скла, а також автомобіль отримав задні ліхтарі іншої форми. Також новинка отримала покращену аеродинаміку, коефіцієнт лобового опору повітря інженери знизили на 8 відсотків.

Зараз ви читаєте новину «У мережі "засвітилася" довгобазна версія позашляховика Range Rover». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі