четвер, 26 червня 2014 13:42

У Криму можуть з'явиться три платних дороги

У Криму можуть з'явиться три платних дороги

Три автодороги в Криму можуть реконструювати із залученням приватних інвестицій, внаслідок чого за проїзд по ним будуть стягувати плату.

Зацікавленість у проектах державно-приватного партнерства (ДПП) вже виявили російські, турецькі, ізраїльські, австрійські і китайські компанії, повідомляє ИТАР-ТАСС з посиланням на главу Федерального дорожнього агентства (Росавтодор) Романа Старовойта.

"У будь-якому випадку рішення про можливість безкоштовного або платного проїзду приймає уряд РФ", - наголосив Старовойт.

"Дороги, ймовірно, реконструюють із залученням приватних інвестицій. За словами керівника Росавтодору, "це пов'язано з ситуацією на світовому ринку. "Замовників не так багато, а в Криму обсяг робіт дуже великий", - сказав чиновник.

Він також назвав три автомагістралі, що підлягають реконструкції. "Керч - Сімферополь - Севастополь, Сімферополь - Джанкой, тому що в Джанкої вузлова залізнична станція, і найбільш технічно складна дорога - по південному березі Криму, через Алушту та Ялту", - заявив Старовойт.

Зараз ви читаєте новину «У Криму можуть з'явиться три платних дороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі