субота, 18 березня 2017 11:05

Україна презентувала новітній самоскид

Україна презентувала новітній самоскид
Шасі Iveco Daily було обрано з-за широкого спектру колісних баз.

Компанія "АМАКО УКРАЇНА" розробила компактний, маневрений 6-кубовий самоскид.

Розробили новинку у співпраці з компанією Polycar, на шасі IVECO Daily 72-150 . Авто має 3-стороннє розвантаження для універсального використання.

Про цеповідомляє Автотема.

Шасі Iveco Daily було обрано з-за широкого спектру колісних баз. Це дозволило підібрати таку колісну базу (а вона становить 3750 мм), яка забезпечує невеликий звис і хорошу розваговку по осях. У найближчих конкурентів вибір колісних баз менше, і для того, щоб отримати потрібний параметр, довелося б обрізати шасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підприємство "Богдан" показало військовий броньовик

Габаритна довжина самоскида становить 6220 мм, а діаметр розвороту – всього 12,5 м – як у легкових авто, що дуже зручно в міських умовах.

Повна маса машини – 7200 кг. Вантажопідйомність шасі – 4800 кг, кузов важить близько 1100 кг, тому чиста вантажопідйомність самоскида склала 3700 кг.

З 7 березня проходить один із найбільших у світі автосалонів - Женевський. Там показали 900 машин. Серед новинок було багато кросоверів і моделей, які є альтернативою мінівенам. "Усі відомі виробники почали випускати кросовери. У Європі десь 30 відсотків ринку займають саме такі машини. Все менше випускають мінівенів і седанів. Кросовери брутальні на вигляд і практичні. У них зручна висока посадка, багато місця в салоні", - каже Gazeta.ua автоексперт Олег Василевський.

Зараз ви читаєте новину «Україна презентувала новітній самоскид». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі