вівторок, 15 жовтня 2024 11:41

В мережу злили фото нового кросовера Nissan Murano
7

Новий кросовер Nissan Murano розсекретили до презентації.

Авто кардинально зміниться зовні та стане сучаснішим всередині, повідомляє сайт Carscoops.

"Середньорозмірний кросовер презентують у листопаді. Силует кросовера став стрімкішим, адже лінія даху стала більш аркоподібною. Передня частина витримана у новому фірмовому стилі марки: з широкою решіткою радіатора та інтегрованими в неї фарами. Заднє скло прикрили спойлером. Ліхтарі розтягнули на всю ширину кузова", - сказано в повідомлення.

В мережу потрапили фото Nissan Murano 2025 четвертого покоління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільші регіональні ринки нових авто

Графіка цифрового щитка приладів та мультимедійної системи нагадують Nissan Qashqai 2024. У салоні на передній панелі встановлено два великих дисплеї. Замість важеля КПП встановили кнопки. Передні сидіння тепер мають масаж і розділені високим центральним тунелем.

Кросовер замість 3,5-літрового V6 отримає 2,0-літрову 272-сильну турбочетвірку від Infiniti QX55. У парі з нею працюватиме 9-ступінчастий автомат. Водночас привід може бути переднім або повним.

Ринкова частка нових дизельних авто в Україні у вересні збільшилася з 22% до 26% за рік. Гібридів також купували більше. Їхня частка зросла з 17,4% до 21,5% за рік.

Зараз ви читаєте новину «В мережу злили фото нового кросовера Nissan Murano». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі