неділя, 11 вересня 2011 16:31

У Києві презентували новий Kia Rio
10

Фото: Фото: Володимир Мукан

11 вересня на "Столичному автошоу" у Києві корейський автовиробник Кіа представив одразу дві новинки — Kia Rio нового покоління та Kia Optima, що продовжить модельний ряд Magentis.

Kia Rio стало довше на 12 см і ширше — на 5 см. Форма кузова та передній бампер машини дуже нагадує Hyundai Accent. Технічними характеристиками ці автомобілі також мало чим відрізняються.

"Новий Kia Rio зроблений на базі Hyundai Accent, тому вони й схожі", - говорить представник "Кіа Моторс" Сергій Лисенко.

За його словами, на Kia Rio ставитимуть два двигуни на вибір — 1,4-літровим на 106 кінських сил і обсягом 1,6 літра на 123 кінські сили.

"Машини можна буде вибрати як із 5-ступеневою механічною коробкою передач, так і з 4-ступеневим "автоматом." Kia Optima — седан за класом вищий Rio. Його оснащатимуть потужнішими двигунами — 2-літровим мотором потужністю 165 "коней" і 2,4-літровим на 180 кінських сил", - заявив він.

Обидва автомобілі з'являться в продажу у грудні цього року.

"Ціни на ці моделі поки невідомі, але зрозуміло, що Кіа на 10-15 тисяч гривень будуть дорожчими від моделей такого класу Hyundai", - сказав Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «У Києві презентували новий Kia Rio». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі