середа, 02 серпня 2023 12:32

Toyota представила здешевлену версію Land Cruiser нового покоління
6

Виробник автомобілів Toyota показав модель нового покоління. Prado – здешевлений варіант Land Cruiser для тих, кому не вистачає грошей на повнорозмірний позашляховик.

Водночас японське авто тепер називається Toyota Land Cruiser 250. Це на 50 менше, ніж флагманський позашляховик LC 300. Усі подробиці про модель розкрили на офіційному сайті виробника.

"Дизайн виконано у ретро-стилі та відсилає до моделей Toyota 80-х. Це дуже модне рішення у сегменті сучасних позашляховиків. Прості лінії, прямий силует, зібраний з великих геометричних елементів. Платформа використана від старшої моделі 300", – йдеться у повідомленні.

Здешевлена Toyota Land Cruiser
Фото: pressroom.toyota.com
Здешевлена Toyota Land Cruiser
Здешевлена Toyota Land Cruiser
Здешевлена Toyota Land Cruiser
Здешевлена Toyota Land Cruiser

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу злили фото нового кросовера Chevrolet із масивним дизайном

Продаж стартує на початку 2024 року.

Силових установок пропонують дві: дизельний турбомотор об'ємом 2,8 л та бензиновий 2,4 л (у складі гібрида потужністю 326 к.с.). Двигуни поєднуються з 8-ступінчастою автоматичною КПП. Привод завжди повний.

У новій генерації SUV став більшим. Довжина Toyota Land Cruiser 250 складає 4920 мм (колісна база – 2850 мм), ширина дорівнює 2139 мм, а висота – 1859 мм.

На ринок виходить новий електропозашляховик, дешевший за Renault Logan. У мережі з'явилися світлини нового електропаркетника MG, який виявився дуже схожим на китайське авто Baojun Yep або ж Suzuki Jimny. Новинку розсекретили на патентних зображеннях.

Зараз ви читаєте новину «Toyota представила здешевлену версію Land Cruiser нового покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі