четвер, 16 червня 2011 10:29

Toyota оприлюднила перші дані про європейский Yaris
5

Фото: Фото: Toyota

Toyota розповсюдила зображення європейської версії нового покоління свого компакта Yaris. Вихід новинки на ринок очікуються вже цього літа, проте ділитися технічною інформацією виробник не поспішає.

Новинка успадкувала зовнішність однойменного концепт-кара, представленого на Женевському автосалоні. Судячи з оприлюднених фотографій, новий компакт, який повинен атакувати європейський ринок буквально через пару місяців, виконаний в скрупульозній відповідності з основними течіями фірмової дизайнерської стилістики. Проте інтер'єр зазнав більш глибокої модернізації. Зокрема, приладовий щиток Yaris переїхав з центру передньої панелі на більш звичне місце, а цифрові датчики замінені на звичайні аналогові прилади зі стрілками. Основним наслідком цього, судячи з усього, стане зниження кількості ніш і скриньок в передній панелі, якими рясніло попереднє покоління Yaris.

Якими двигунами буде комплектуватися хетчбек на європейському ринку, поки невідомо. За однією версією, він отримає ті ж самі мотори, що і попереднє покоління. Швидше за все, це будуть трициліндровий 69-сильний літровий мотор і двигун об'ємом 1,3 л потужністю 99 к.с. Крім того, не виключена й поява 90-сильного дизеля. Вже кажуть про те, що в 2012 році на ринок вийде гібридна версія Toyota Yaris, яка буде оснащуватися 98-сильним бензиновим двигуном і 80-сильним електромотором, об'єднаними за допомогою фірмової технології Hybrid Synergy Drive.

Найімовірніше, більш докладна технічна інформація з'явиться наступного місяця.

Зараз ви читаєте новину «Toyota оприлюднила перші дані про європейский Yaris». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі