четвер, 07 липня 2016 11:07

ТОП-7 автомобілів Ліонеля Мессі
7

Гравець FC Barcelona вже декілька днів у центрі уваги через ухиляння від сплати податків. Крім цього, нещодавно Ліонель Мессі став володарем найдорожчої Ferrari у світі.

На аукціоні за Ferrari 335 S Spider Scaglietti 1957 року випуску аргентинець виклав 32 млн євро.

Раніше аргентинець ніколи не купляв машини дорожче $400 тис. Серед них є італійські спорткари, комфортні позашляховики та гібрид Toyota. Портал Championat опублікував список машин футболіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 автомобілів футболістів збірної України

Ferrari F430 Spider. Така Ferrari у базовій комплектації коштує $190 тис, але у Мессі не найпростіша комплектація. Наприклад, фарбування спеціальним рідкісним сірим кольором.

Автор: championat.com
 

Dodge Charger SRT8. Це класичний американець яскраво-червоного кольору. Машина видає майже 500 "коней", а ціна становить близько $80 тис.

Автор: championat.com
 

Audi Q7. Мессі використовує цей позашляховик як сімейну машину. Неї він їздить зі своєю дружиною Антонеллою і синами Тьяго і Матео.

Автор: championat.com
 

Audi R8. Це одна з трьох Audi, якими володіє футболіст. R8 має під капотом 550 к. с. і може розганятися до 100 км/год менш ніж за 4 секунди. Ціна – близько $200 тис.

Автор: championat.com
 

Mini Cooper S cabriolet. Це одна з перших машин в гаражі Мессі. Незважаючи на скромні розміри, Mini розганяється до 220 км/год. На переповнених дорогах Барселони її розміри і маневреність дозволяють рідше потрапляти у пробки.

Автор: championat.com
 

Toyota Prius. Аргентинець не купував її, а отримав у подарунок від компанії Toyota. Вартість автомобіля – $20 тис.

Автор: championat.com
 

Range Rover Vogue. Ця машина найновіша в автопарку Ліонеля. Футболіст найчастіше використовує її в повсякденному житті.

Автор: championat.com
 
Зараз ви читаєте новину «ТОП-7 автомобілів Ліонеля Мессі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі