вівторок, 10 грудня 2013 17:26

Top Gear визначили найрозкішніший автомобіль року

Автомобіль Rolls-Royce Wraith здобув перемогу в номінації "Найрозкішніший автомобіль року" премії журналу BBC Top Gear. Відповідальний редактор журналу Том Форд піддав новинку всебічному дорожньому випробуванню. Після цього ще один експерт Top Gear Оллі Мэррідж відправився на Wraith з Великобританії на міжнародну презентацію для преси у Відні, покривши 1500 км і встигнувши точно до вечері. В результаті самий потужний і швидкий Rolls-Royce в історії удостоївся численних компліментів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися "живі" фотографії гібридного спортакра BMW i8

Отримавши престижну нагороду, Wraith зміцнив свій статус унікальної моделі в класі "гран-туризмо" для справжніх джентльменів. Подолавши відстань від Великобританії до Австрії всього за один день.

До речі, варто додати, що подібна модель досить жваво продається і в Україні. На тлі масового падіння продажів бюджетних іномарок у нашій країні, попит на моделі "Люкс" тільки виріс. Наприклад, за 11 місяців поточного року в Україні було реалізовано 12 автомобілів Rolls-Royce. Вартість таких автомобілів стартує з позначки в 350 тис. американських доларів.

 
Зараз ви читаєте новину «Top Gear визначили найрозкішніший автомобіль року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі