понеділок, 04 квітня 2011 09:50

Subaru почала продаж оновленого Forester з двигуном потужністю 263 к.с.
5

Фото: Фото: Автоцентр

В Україні відбулася офіційна презентація Subaru Forester 2011-го модельного года.

Обновленний автомобіль отримав модернізовані оппозитним двигуни об'ємом 2 і 2,5 літра. Автомобіль оснащений новою, більш жорсткою задньою підвіскою. Є зміни і в салоні. Як запевняє виробник, панель приладів виконана з більш якісних матеріалів, встановлена ??нова система індикації параметрів пробігу, витрати палива, температури двигуна. Як опції тепер доступні двозонний клімат-контроль і камера заднього виду, пише портал "Дело".

Завдяки 2,5-літровому турбованому двигуну потужністю 230 к.с. Forester був найбільш потужним SUV в класі. Нова модифікація Forester S-Edition з двигуном потужністю 263 к.с. і 5-ти ступінчастою автоматичною трансмісією STI A-Line піднімає планку ще вище. Як опцію покупцям Forester S-Edition пропонують агресивний аеродинамічний обвіс.

До базової комплектації Subaru Forester 2011 входять: омивачі фар, протитуманні фари, багажні рейлінги, оздоблення керма та важеля КПП шкірою, підігрів передніх сидінь і обдув заднього ряду, задні сидіння, що складаються в співвідношенні 60/40, електросклопідйомники, 3 розетки (12 В) , кондиціонер, підігрів зони щіток лобового скла, заднього скла і дзеркал, аудіосистема 2-DIN (програє CD, MP3, обладнана інтерфейсом Bluetooth), додатковий аудіовхід, регульована по висоті і вильоту рульова колонка, круїз-контроль, система динамічної стабілізації VDC, система допомоги при рушанні з місця на ухилі, передні, бічні і шторочного подушки безпеки, активні передні підголівники, травмобезпечні педалі, система кріплення дитячих крісел ISO-FIX і ABS.

Зараз ви читаєте новину «Subaru почала продаж оновленого Forester з двигуном потужністю 263 к.с.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі