четвер, 20 липня 2017 10:15

Розсекретили знімки салону нового кросовера Geely Vision X3
11

Фото: auto.tut.by

Одна з найбільших китайських автомобільних компаній Geely показала фото кросовера Vision X3. Автомобіль за кілька місяців з'явиться на ринку Китаю.

Зовнішній дизайн новинки Geely показала на початку червня. Інтер'єр автомобіля виробники тривали у секреті, повідомляє daily-motor.

Автор: auto.tsn.ua
 

Салон Geely Vision X3 лаконічний. Крісла і дверні панелі оздоблені у двох кольорах: чорний з оранжевими вставками зі шкіри. Передня панель пофарбована у сірий колір. На центральній консолі автомобіля розташований 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи.

Автор: auto.tsn.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсекретили нову Toyota Land Cruiser Prado

Модель Geely Vision X3 розробили на платформі хетчбека GC5. Але новинка, на відміну від попередника, має чимало особливостей. Про це пише auto.tut.by.

Автор: auto.tut.by
 

Серед іміджевих змін - накладки на колісних арках та імітація захисту під звісами. Довжина хетчбека більша на 8,6 см. На 19 мм підросла колісна база (2,48 м).

Автомобіль має 1,5-літровий бензиновий мотор. Його потужність - 102 к. с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrari анонсувала перший кросовер

Vision X3 презентували лише у передньопривідному виконанні.

Американська компанія Ford представила комерційний автомобіль Ford Transit Custom. Transit Custom оснастили 2-літровим двигуном Ford EcoBlue. Він доступний у трьох варіантах - потужністю 105 к. с., 130 к. с. і 170 к. с. Машина має новий дизайн решітки радіатора - три перекладини та вузькі фари. На її даху - багажник.

Зараз ви читаєте новину «Розсекретили знімки салону нового кросовера Geely Vision X3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі