четвер, 22 жовтня 2009 17:38

"Geely" готує три новинки для України

"Geely" готує три новинки для України

Китайський автовиробник "Geely Holding Group" в 2010 році планує вивести на український ринок 3 нові моделі - середньорозмірний позашляховик і 2 легкові автомобілі А-класу. Про це повідомив журналістам головний представник "Geely" в Україні Чи Фенг.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Чи Фенг зазначив, що китайський SUV буде представлений на українському ринку в одному сегменті з корейськими позашляховиками "SsangYong".

Цінова політика щодо позашляховика поки не визначена. "На сьогодні ведеться доналадка виробництва, а починаючи з наступного року стартує масове виробництво, після чого буде визначено його собівартість, виходячи з якої буде визначена і роздрібна ціна", - пояснила директор дистриб"юторської компанії "Geely" Оксана Михайлова.

Крім того, "Geely" має намір експортувати до України 2 моделі легкових автомобілів А-класу - п"ятимісний хетчбек "Panda" і седан EC-718.

"27 жовтня відбудеться конференція всіх представників і дистриб"юторів" Geely "в Китаї, в рамках якої буде протестовано EC-718, після чого будуть прийматися рішення щодо термінів виведення на ринок тієї чи іншої країни", - пояснила О. Михайлова.

За її словами, наміри з приводу висновку "Panda" на український ринок у компанії були в 2009 році. "Оскільки обсяги виробництва не набрали необхідних для оптимізації собівартості обертів, було ухвалено рішення почекати до 2010 року, коли з"явиться можливість формування найкращої ціни для кінцевого споживача", - пояснила О. Михайлова.

Нагадаємо, на сьогоднішній день автомобілі ТМ "Geely" в Україні представлено моделями - СК, МК, FC, рестайлінговиv седаном CK-2 і хетчбеком MK-2. Автомобілі випускаються на Кременчуцькому автоскладальному заводі.

За матеріалом: ЛИГА.net

Зараз ви читаєте новину «"Geely" готує три новинки для України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі