пʼятниця, 18 березня 2011 22:06

Про наявність знаків і бланків у МРЕВ повідомлятимуть на сайті ДАІ

Про наявність знаків і бланків у МРЕВ повідомлятимуть на сайті ДАІ

МРЕВ стають відкритішими для водіїв. Відтепер на офіційному сайті Державтоінспекції можна перевірити, чи є номерні знаки для авто, бланки водійських посвідчень і талони техогляду.

Інформацію оновлюватимуть щодня. Нововведення запровадили через численні скарги водіїв. Якщо на сайті пишуть, що продукція є, а у підрозділі запевняють, що немає - МВС закликає звертатися до керівницва цього МРЕВ. До працівників міліції, які неналежно реагуватимуть на скарги, застосовуватимуть санкції - запевняють у прес-службі відомства.

Судячи з інформації, розміщеної на офіційному сайті ДАІ, наразі проблем з наявністю бланків техпаспортів і водійських прав, а також номерних знаків немає в жодному з регіонів.

Щодо Києва, то  інформація про наявність документів і номерів, техпаспорти та права у всіх МРЕВ знаходяться на оформленні в Державному центрі персоналізації документів МВС України.

Але в ДАІ запевнили, що жодних проблем з документами немає. Якщо здати необхідні документи до обіду, то скоринки можна отримати до кінця дня, а якщо звернутися в МРЕО після обіду, то отримати необхідні документи можна вже вранці наступного дня.

.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Про наявність знаків і бланків у МРЕВ повідомлятимуть на сайті ДАІ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі