середа, 04 січня 2017 12:39

Презентували швидкісний електрокросовер
8

Компанія Faraday Future офіційно представила 1050-сильний електричний кросовер FF91. Презентація новинки відбулася в рамках виставки споживчої електроніки CES-2017, яку відкрили в Лас-Вегасі. Автомобіль - конкурент Tesla. Про це повідомляє Motor1.

Новинка оснащена чотирма електричними моторами, акумулятором на 130 кВт/год, створеним фахівцями компанії LG Chem, і системою повного приводу.

Faraday Future FF91, оснащений функцією автопілота, розганяється до 100 км/год за 2,39 с. На одній зарядці може проїхати понад 600 км.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chrysler Portal зможе розпізнавати голоси й обличчя пасажирів

Авто Faraday Future FF91 отримало систему розпізнавання власника - спеціальну камеру, вбудовану в центральну стійку. Між дверима розташований невеликий екран, на який виводять привітання. Система здатна в автоматичному режимі підбирати температуру в салоні, музику, може активувати функцію масажу в кріслі.
Автівку почнуть виробляти 2018 року. Передзамовлення можна зробити на офіційному сайті, заплативши $5 тис.

В березні на автосалоні в Женеві презентують оновлений чеський седан Skoda Rapid для європейського ринку. Модель матиме нові фари, додатковий обвіс, змінений стиль решітки радіатора і подовжену передню частину.
Зараз ви читаєте новину «Презентували швидкісний електрокросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі