вівторок, 22 вересня 2020 18:39

Презентували будинок на колесах за €1,5 млн

Нещодавно німецька компанія Variomobil презентувала новий мобільний будинок на колесах Perfect 1200 Platinum.

Кемпер коштує €881 тис. в базовій комплектації.

Модель має вбудований гараж XXL, у якому можна розмістити спортивний автомобіль розміром Mercedes-AMG GT або Porsche 911.

У житловій зоні кемпера розташована велика кухня і мініїдальня, санвузол з раковиною і душем. У окремій кімнаті знаходиться тримісний диван та двоспальне ліжко. Додаткове відкидне ліжко встановили ​​над верхньою частиною водійського місця. У кемпері легко розміщується сім'я з 4 осіб.

Автор: Фото: finance.ua
  Perfect 1200 Platinum
Perfect 1200 Platinum

Модель оснащена сонячними батареями, резервним генератором, кондиціонером, сенсорною світлодіодною панелю управління і пральною машиною.

Покупці зможуть користуватися сучасною мультимедійною системою, яка включає телевізори, аудіосистему Bose і можливість підключення до мережі 4G з вбудованим Wi-Fi і Apple TV.

Автор: Фото: finance.ua
  Perfect 1200 Platinum
Perfect 1200 Platinum

Будинок на колесах має 3 висувні секції для збільшення житлового простору, коли автомобіль стоїть на стоянці. Планування і оснащення салону можуть бути різними, адже компанія пропонує десятки варіантів. У максимальній комплектації Perfect 1200 Platinum коштує близько €1,45 млн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mitsubishi Motors припинить виготовлення перших серійних електромобілів

Компанія Ford презентувала новий мініавтобус Transit Custom Nugget Plus у туристичному виконанні Nugget Plus. Версія мініавтобуса з високим дахом існувала й раніше, але тепер виробник вперше показав Transit із дахом, який піднімається.

Зараз ви читаєте новину «Презентували будинок на колесах за €1,5 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі