середа, 10 червня 2020 14:18

Представили позашляхову версію Skoda Octavia
5

Ціни і дата початку продажу автомобіля поки не називаються
Фото: skoda-storyboard.com
Ціни і дата початку продажу автомобіля поки не називаються
Ціни і дата початку продажу автомобіля поки не називаються
Ціни і дата початку продажу автомобіля поки не називаються
Ціни і дата початку продажу автомобіля поки не називаються

Компанія Skoda представила позашляховий універсал Octavia Scout нового покоління.

Scout буде доступний виключно в кузові універсал, доповнений накладками з нефарбованого пластику на бамперах, колісних арках і порогах.

Новий обвіс зробив Scout на 16 мм довшим за базовий універсал. Дорожній просвіт збільшився на 15 мм. Об'єм багажного відділення складає 640 л.

У базову комплектацію увійшли сріблясті рейлінги на даху, зовнішні дзеркала з електроприводом і підігріванням, протитуманні світлодіодні фари, а також 18- або 19-дюймові колісні диски на вибір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше показали новий Nissan Qashqai

У салоні встановлено нові крісла, обшиті тканиною, яка "дихає", Thermoflux, що робить комфортною поїздку у спеку, декоративні вставки інтер'єру "під ясен" і накладки на педалі з алюмінію. Новинку доповнено віртуальним кокпітом під прилади і великим сенсорним дисплеєм.

Набір двигунів, доступних для Scout, помітно виріс. Усього запропоновано шість варіантів силових установок, включаючи передньо- і повнопривідні модифікації і навіть гібрид. Базовими стануть бензиновий 1.5 TSI (150 к. с.) і дизельний 2.0 TDI (115 к. с.) двигуни. Вони працюватимуть разом із 6-ступінчастою механікою і повним приводом.

Також буде доступна версія, оснащена гібридним силовим агрегатом 1.5 TSI e-TEC з 7-ступінчастою роботизованою коробкою з переднім приводом. Найпотужнішим є варіант 2.0 TSI на 190 сил або турбодизель 2.0 TDI EVO, який має в своєму арсеналі 200 "конячок" і 400 Нм крутного моменту. Обидві топверсії оснащено повнопривідною трансмісією. Дизельна модифікація здатна тягнути за собою причіп масою до 2 тонн.

Цін і дати продажу автомобіля поки що не називають. У Skoda пообіцяли розповісти про це на початку липня.

Офіційно представили новий кросовер Volkswagen Nivus.

Нова модель має динамічний силует. Вона перебуває в компактному класі і буде відносно доступною.

Зараз ви читаєте новину «Представили позашляхову версію Skoda Octavia». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі