середа, 07 лютого 2018 07:25

Повідомили, коли Mazda презентує оновлену "шістку"

Показали перші знімки оновленої Mazda 6. На мотор-шоу у Женеві відбудеться світовий дебют рестайлінгового універсала.

У зовнішньому вигляді авто змінилася радіаторна решітка, передній бампер і фари, повідомляє "За рулем".

Автор: news.infocar
 

На передній панелі - мінімум кнопок. Вгорі - екран мультимедійної системи. У топових версіях салон матиме декоративні вставки із білого горіха.

Універсал отримав нові системи безпеки. Вони об'єднані в набір i-ACTIVESENCE. Активний круїз-контроль MRCC може самостійно зупинити автомобіль та відновити рух, коли авто попереду поїде. На оновленій Mazda 6 з'явилася система кругового огляду за допомогою відеокамер.

Автор: news.infocar
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися перші офіційні зображення Hyundai Santa Fe

Mazda 6 оснастили 2,5-літровим турбодвигуном Skyactiv-G 2.5T. На 98-му бензині авто матиме потужність 253 к.с. На А-95 - 230 к.с. Для європейського ринку авто буде доступне з 2-літровим турбодизелем на 150 к.с. та 2,2-літровим турбодизелем з потужністю 150 к.с.

Південнокорейська компанія опублікувала тизер хетчбека Ceed. Ceed третього покоління публічно презентують на автосалоні у Женеві.На європейському ринку авто з'явиться у другій половині нинішнього року.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, коли Mazda презентує оновлену "шістку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі