четвер, 05 вересня 2019 12:51

Porsche презентувала перший електрокар

Porsche презентувала перший електрокар
Максимальна швидкість обох версій електрокара - 260 км/год. Фото: з відкритих джерел

Компанія Porsche представила перший електромобіль — спортивний седан Taycan. Новинку зробили у двох версіях - Taycan Turbo S і Taycan Turbo. Прем'єра одночасно відбулася у Північній Америці, Китаї та Європі.

"Taycan є сполучною ланкою між спадщиною і майбутнім. Він продовжує історію успіху бренду, яким захоплювалися і від якого хвилювалися люди у всьому світі протягом понад 70 років", - повідомив на сайті компанії голова правління Porsche AG Олівер Блуме.

Новий 4-дверний спортивний седан - це унікальне поєднання типової для Porsche динаміки, мережевої інтеграції та придатності до повсякденної експлуатації. Taycan став першим у світі серійним електромобілем із бортовою системою на 800 вольт, тоді як інші електрокари використовують 400-вольтну схему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Smart показала дизайн майбутнього електрокара

Для пробігу 100 км цим моделям Porsche Taycan вистачає 5 хв. зарядки. Запас ходу Turbo S - 412 км, а Turbo - 450 км. Максимальна швидкість обох версій електрокара - 260 км/год.

Автокомпанія Audi показала на тизері свій електрокар із "найрадикальнішим" дизайном AI:Trail offroad. Концепт відображає образ електричного позашляховика майбутнього від Audi.

Зараз ви читаєте новину «Porsche презентувала перший електрокар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі