четвер, 26 грудня 2013 17:32

Porsche готує "позашляховий" спорткар 911

Porsche готує "позашляховий" спорткар 911

Компанія Porsche покаже на моторшоу в Пекіні позашляхову модифікацію спорткара 911.

Новинка буде побудована на базі повнопривідного купе Carrera 4S і отримає в назві приставку Safari. Це стане відсиланням до оригінального спорткару 911 SC Safari , наприкінці 70 -х років минулого століття брав участь у ралійних змаганнях. Машини на базі 911-х також брали участь у марафонах "Париж- Дакар" в 1983-1985 роках. Сучасний "позашляховий" спорткар додатково обзаведеться доопрацьованій підвіскою зі збільшеним кліренсом , захистом днища та іншими шинами.

Про доробки силової установки поки не повідомляється. Стандартний Porsche Carrera 4S оснащується 400 -сильним бензиновим двигуном об'ємом 3,8 і семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. До "сотні" такий автомобіль здатний прискорюватися за 4,3 секунди (з пакетом Sport Chrono ) .

Не виключено , що Porsche 911 для бездоріжжя може стати серійним . Якщо цей проект буде схвалений , то на конвеєрі машина з'явиться не раніше 2016 року , коли повинен дебютувати оновлений варіант звичайного 911 -го . Виробник розраховує , що на " позашляховий " 911 -й може бути попит у Китаї , Росії , Південній Америці та на Близькому Сході.

Зараз ви читаєте новину «Porsche готує "позашляховий" спорткар 911». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі