субота, 28 вересня 2024 20:43

Peugeot і Citroen представили ще один доступний кросовер

Peugeot і Citroen представили ще один доступний кросовер
Peugeot і Citroen представили ще один доступний кросовер. Фото: carscoops.com

Бюджетні електромобілі Leapmotor з Китаю почали продавати на європейському ринку.

Цей запуск став можливим завдяки співпраці Peugeot, Citroen і Fiat під крилом концерну Stellantis, який є партнером китайського виробника. Наразі представлено новий кросовер, повідомили в Carscoops.

Модель Leapmotor B10 2025 року була показана на офіційних фотографіях у камуфляжі, тому деталі її дизайну поки що залишаються невідомими. Світова прем'єра запланована на автосалон у Парижі в жовтні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодії зламали новий безключовий доступ Tesla

Основними конкурентами новинки є Kia EV3 та Hyundai Kona Electric. Вартість Leapmotor B10 в Китаї очікується від $15 тис., а в Європі базова ціна має залишитися до €30 тис.

Перші автомобілі Leapmotor вже доставлені до Європи. Спочатку покупці отримають дві моделі, після чого щорічно планується додавати по одному електрокару.

Найдоступнішою моделлю є Leapmotor T03, який має запас ходу до 280 км. Його ціна на домашньому ринку становить $9 тис., в Європі ж вона стартує від €18 900. Наступною моделлю стане кросовер Leapmotor C10, за який у Китаї просять $18 тис., а в Європі його вартість стартує від €36 400.

В Китаї представили новий кросовер BAIC BJ30 2 покоління. Автомобіль виявився вдвічі дешевшим за Renault Duster.

Дизайн BAIC BJ30 зробили брутальним та грубим, як у популярних сучасних позашляховиків. Кросовер нікого не копіює, тому виглядає цілком приємно.

Стартова ціна базової моделі - $13 800. У лінійці з'явиться і гібридний варіант на 409 сил, але він буде дорожчим.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot і Citroen представили ще один доступний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі