четвер, 12 вересня 2019 18:24

Основні новинки Франкфуртського автосалону
8

12 вересня у німецькому Франкфурті почався 68-й міжнародний автосалон.

Подія триватиме до 22 вересня. На ній виставили новинки автопрому і влаштовують тест-драйви машин .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ford оприлюднив цілий ряд гібридів на виставці в Європі

Представили новинки багатьох автомобільних брендів - Audi, BMW, Jaguar, Honda, Hyundai, Lamborghini, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Porsche, Renault, Seat, Skoda, smart, Toyota, Volkswagen тощо.

Більшість цьогорічних прем'єр автосалону у Франкфурті мають електричний чи гібридний приводи. Список і технічні характеристики деяких із представлених новинок.

Porsche Taycan

Автор: 5koleso.ru
  Porsche Taycan
Porsche Taycan

Перший електромобіль компанії наприкінці серпня встановив рекордний час проходження Північної петлі Нюрбургринга довжиною 20,6 км за 7,42 хв. До 80% електромобіль заряджається за 22 хв. На повному заряді Taycan може проїхати 450 км. До сотні його топова версія розганяється за 2.8 с.

Audi AI: TRAIL quattro

Автор: Auto24
  Audi AI: TRAIL quattro
Audi AI: TRAIL quattro

Всюдихідний електромобіль не має звісів і може змінювати висоту кліренсу. На кожному його колесі встановлено окремий електромотор потужністю понад 100 к.с. Концепт не має диференціалів, блокувань і знижених передач.

Audi S5

Автор: InfoCar.ua
  Audi S5
Audi S5

Європейський варіант S5 отримав 3-літровий турбодизель потужністю 347 к. с. В інших країнах залишився бензиновий турбований 3-літровий мотор потужністю 354 к. с. У базову систему Audi S5 входить дисплей віртуальної приладової панелі розміром 12,3 дюйма і нова мультимедійна система з екраном в 10,1 дюйма. Нею можна управляти за допомогою сенсорів.

Audi А5

Автор: Автоцентр
  Audi А5
Audi А5

В ньому представлені два 2-літрових бензинових турбомотори потужністю 190 к. с. і 245 к. с. Дизельних двигунів три: 2-літрові TDI потужністю 163 к. с. і 190 к. с. і V-подібний 6-циліндровий 3-літровий турбодизель потужністю 231 к. с. Зміни Audi А5 торкнуться решітки радіатора, бампера і головної оптики.

BMW X6

Автор: Автоцентр
  BMW X6
BMW X6

Третє покоління X6 від BMW отримає схожі риси з іншими новинками бренду. Найпотужнішим двигуном стане 523-сильний 4,4-літровий бензиновий V8. Кросовер розганяється до 100 км/год за 4.4 с. Новий BMW X6 став більше попередника. Довжина виросла на 26 мм, а ширина – на 15 мм. Більшою стала і колісна база. Об'єми салону ніяк не змінилися.

Mercedes-Benz EQS і GLB

Автор: InfoCar.ua
  Mercedes-Benz GLB
Mercedes-Benz GLB

Електродвигуни автомобіля EQS розганяють його до 100 км/год за 4,5 с. Заряду батареї вистачає на 700 км ходу. За 20 хв акумулятор заряджається до 80%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai показав ремікс на свою першу модель, в сучасному електроформаті

Компактний позашляховик GLB отримає 2-літровий гібридний акумулятор потужністю 302 к. с. Флагман AMG 45 матиме потужність 416 к. с.

Lamborghini Sian

Автор: Автоцентр
  Lamborghini Sian
Lamborghini Sian

Гібридна модель отримала бензиновий і електричний двигуни. За 2,8 с. машина досягає швидкості 100 км/год. Максимальна швидкість, на яку здатен розігнатися автомобіль дорівнює 350 км/год. Lamborghini Sian випустять обмеженою партією в 63 екземпляра. Кожен побудують з урахуванням конкретних побажань майбутнього власника.

Volkswagen ID.3

Автор: Autoua
  Volkswagen ID.3
Volkswagen ID.3

Електромобіль спроектований на платформі MEB. Потужність його моторів, по одному на кожній осі, становить 306 к.с. Запасу батареї ID.3 вистачає на 500 км їзди. Слідом за ним компанія продемонструє Volkswagen ID.4.

Цьогоріч у Франкфуртському автосалоні відмовилися брати участь Nissan, Aston Martin, Ferrari, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Rolls-Royce, Subaru, Suzuki, Toyota і Volvo.

Зараз ви читаєте новину «Основні новинки Франкфуртського автосалону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі