пʼятниця, 06 липня 2012 10:41

Новий Mini Cooper S "засвітився" на випробуваннях

Тестовий прототип Mini cooper S наступного покоління Фотошпигуни вистежили в процесі випробувань на "Північній петлі" Нюрбургринга та поблизу Мюнхена. За попередніми даними, новий "заряджений" хетчбек збереже той же мотор, але він стане більш економічним.

На користь того, що опубліковані порталом MotorAuthority фотографії зображують саме Cooper S, на думку фотографів, свідчать великі колісні диски і розташовані в центрі заднього бампера оконечника випускної системи. Інші нюанси зовнішності приховані під фірмовим камуфляжем.

 

В основу майбутнього покоління Mini Cooper S ляже та ж сама передньопривідна платформа UKL, яку використовують для своїх новинок BMW і Mini. За попередніми даними, Cooper S збереже все той же 1,6-літровий турбомотор, потужність якого перевищить 200 кінських сил, але завдяки модернізації його, на думку порталу MotorAuthority, зроблять більш економічним і дружнім до довкілля. Не виключено, що для цього задіють систему "старт-стоп".

 

В якості трансмісії передбачається використовувати знайому 6-ступінчасту механічну КПП, але опціонально хетч буде доступна і абсолютно нова восьмиступінчастою коробка передач.

Судячи з шпигунському фото інтер'єру, Cooper S може отримати великий екран на центральній консолі і новий мультимедійний інтерфейс - найімовірніше, якусь подобу iDrive від BMW.

 

Нове покоління хетчбека в його стандартних виконань компанія Mini може розсекретити вже цього року, з тим, щоб почати його продаж в перших місяцях 2013 року. Очевидно, незабаром після цього на ринку з'явиться і "заряджений" Mini Cooper S.

Зараз ви читаєте новину «Новий Mini Cooper S "засвітився" на випробуваннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі