вівторок, 28 квітня 2020 17:51

Нова Audi А6 обзавелася гібридною установкою

Нова Audi А6 обзавелася гібридною установкою
Представили Ауді А6 нового покоління. Фото: mmr.net.ua

Компанія Audi презентувала нову модифікацію універсала A6 Avant. Тепер до назви додалася приставка 55 TFSI e quattro.

Ззовні новинка відрізняється від минулого покоління S-line з темними елементами дизайну, гальмівними супортами червоного кольору і 19-дюймовими колісними дисками, повідомили в mmr.

У моделі з'явилася гібридна силова установка загальною потужністю 367 к. с. До її складу входять 2-літровий бензиновий турбований двигун, який видає 252 сили, а також 142-сильний електромотор, інтегрований у 7-ступінчасту автоматичну трансмісію. Для живлення під підлогою встановили акумулятор ємністю 14,1 кВтг. За інформацією виробника, на електротязі універсал здатний проїхати до 51 км з максимальною швидкістю 135 км/год.

Об'єм багажного відділення - від 405 до 1525 л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Богдан" створив антикоронавірусне авто

До базового обладнання виробник додав матричні світлодіодні фари, спортивну підвіску, сидіння з розвиненою бічною підтримкою, а також віртуальну кабіну Audi.

Вартість авто в Європі починається від 71 940 євро.

Під Києвом у лісі відшукали авто з незвичайним дизайном. Воно схоже на унікальний Maybach Zeppelin DS8 1932 року з ексклюзивним кузовом Stromlinien від ательє Spohn.

Зараз ви читаєте новину «Нова Audi А6 обзавелася гібридною установкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі