пʼятниця, 26 липня 2013 19:55

Названо найкращі автомобілі для сексу
10

1. Ford Fiesta (29%)
Фото: Фото: auto.bigmir.net
2. Volkswagen Golf (27%)
3. Vauxhall Corsa (23%)
4. MINI (18%)
5. Renault Clio (18%)

Як з'ясували британські вчені, кожен другий англієць хоч раз займався сексом в автомобілі.

Цікаво, що для любовних утіх більшість вибирають хетчбеки.

"Про нас іноді кажуть, що ми манірні, але принаймні половина працює над тим, щоб спростувати це", - коментує результати дослідження The Daily Mail.

Майже 50% опитаних зізналися, що займалися любов'ю в автомобілі. Причому більшість із тих, хто пробував "автомобільний" секс, робили це мінімум 5 разів.

У лідерах "сексуального хіт-параду" серед автомобілів - Ford Fiesta, Volkswagen Golf і Vauxhall Corsa. Видання припускає, що, може, тому виробники компактних автомобілів у рекламі так наголошують на тому, що місце на задньому дивані зросло на кілька сантиметрів?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Повалій не може займатися сексом у маленьких машинах

За даними опитування BBA Reman, людям старше 35 років секс у машині до душі більше, ніж молоді - 59% серед старшого покоління і лише 38% у віці від 18 до 35. Хоча багато опитаних зізналися, що востаннє практикували "автосекс" досить давно. За останній рік насолодам у машині піддавалися лише 17% опитаних.

Респондентів запитували і про те, яке місце вони вибирали для спарування. Тут поза конкуренцією тихі сільські пейзажі (37%), далі йдуть парковки (29%) й автостради (22% випадків). А 3% опитаних зізналися, що машина перебувала у русі.

"Схоже, те, що багато людей старшого віку визнали, що займалися сексом в автомобілях, ілюструє розрив у поколіннях. Зараз молодим неодруженим парам набагато простіше знайти ліжко і там побавитися, ніж це було двадцять - тридцять років тому", - говорить Кріс Суон, директор компанії, яка організувала опитування.

Зараз ви читаєте новину «Названо найкращі автомобілі для сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі