пʼятниця, 31 травня 2013 15:25

На SIA-2013 стартували продажі нового позашляховика Chevrolet Traсker
8

Chevrolet Traсker
Фото: Фото: Володимир Мукан
Chevrolet Traсker
Chevrolet Traсker
Chevrolet Traсker
Chevrolet Traсker

На Київському міжнародному автосалоні SIA-2013 показали новий позашляховик Chevrolet Traсker. Автомобіль почали продавати під час виставки.

За габаритами Traсker нагадує Ssang Yong Korando. Він має масивну лицеву частину із хромованим обрамленням решітки радіатора та протитуманних фар. На нижній частині переднього бампера, як і колісних арок та нижньої частини дверей, вставки із чорного пластика. Він захищає кузов від сколів фарби та подряпин. На бічних дзеркалах вказівники поворотів. На даху встановлені рейлінги для багажника.

Під емблемою на задній дверці - камера заднього огляду. Таку ставлять на моделі середньої комплектації.

Салон машини виконаний у стилі останніх моделей Chevrolet. Блок приладів із тахометра і спідометра нагадує прилади Aveo New - спідометр цифровий, а тахометр аналоговий. Кермо та сидіння обтягнуті шкірою із зеленими строчками. Так само, як у Aveo New, позашляховик має два бардачки над перед сидінням переднього пасажира.

"Тут більше двадцяти ніш для дрібниць, - каже Сергій Московий,начальник відділу маркетингу "Дженерал Автогруп", офіційного представника "Опель" та "Шевроле" в Україні. Показує третій бардачок на торпеді. Висовує з під передніх сидінь висувні ящики. - У цьому автомобілі конструктори приділили увагу дрібницям та комфорту. Наприклад, заднє сидіння та його спинка розкладаються у пропорції 40:60. Складені спинки утворюють рівну поверхню із підлогою багажника. Обсяг багажника 358 літрів. Якщо скласти сидіння - 1370 літрів".

Кросовер обладнано системою MyLink. Завдяки ній до мультимедійного центру автомобіля можна під'єднати смартфон.

"Вся телефонна книга смартфону з'явиться на 7-дюймовому екрані "мультимедійника". Музику зі смартфона також можна слухати через неї. До речі, закачавши на смартфон спеціальну програму, "мультимедійник" можна використовувати як навігатор. Ця модель автомобіля буде цікавою для молодих сімей, які їздитимуть на ній щодня та подорожуватимуть у вихідні. Адже це не просто паркетник. Chevrolet Traсker, залежно від комплектації, має систему допомоги рушання з місця на підйомі та інші корисні опції", - сказав Москов.

Chevrolet Traсker збудований на платформі General Motors Gamma-2. На такій же роблять Aveo New, Opel Corsa, Opel Mokka, Opel Astra та інші моделі. Кросовер продаватимуть із двом двигунами на вибір - 1,4-літровим турбованим і атмосферним 1,8-літровим. Обидва двигуни потужністю 140 к.с. Такі силові агрегати встановлюють на Opel Astra та Insignia. Також можна буде вибрати трансмісію - 6-ступеневу "механіку" або "автомат".

"1,4-літровий двигун оснащений системою Start/Stop, яка глушить автомобіль у короткочасних зупинках, через це має дуже слабкий апетит до пального. На 100 кілометрів у змішаному циклі споживає всього 6,4 літри, - каже Московий. - Динаміка машини доволі пристойна. До "сотні" вона прискорюється менше, ніж за 10 секунд. А максимальна швидкість становить 195 кілометрів на годину".

Chevrolet Traсker у базовій комплектації має 1,8-літровий двигун, 6-ступеневу коробку передач і лише передній привід. Автомобіль обладнаний передніми електросклопідйомниками, кондиціонером, електричним регулюванням дзеркал та підігрівом, подушками безпеки, мультимедійною системою. Коштує найдешевший Traсker 189,9 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «На SIA-2013 стартували продажі нового позашляховика Chevrolet Traсker». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі