понеділок, 21 жовтня 2013 13:37

На продаж виставлено рідкісний спорткар Sbarro Challenge III з клиновидним кузовом
11

Supergarage виставив на продаж неймовірно рідкісний спорткар Sbarro Challenge III 1988 випуска. Він випускався обмеженною серією в десять автомобілів, один з яких знову шукає господаря.

Даний екземпляр отримав шасі з номером 007. За основу для моделі був узятий Porsche 911 Carrera того ж року народження, на борту якого знаходиться 3.3 - літровий двигун. Вихідна потужність в 400 к.с. передається на задні колеса за допомогою п'ятиступінчастою механічною коробки передач. Автомобіль оснащений пневматичною підвіскою , а так само форсованими вентильованими гальмами. Їздить модель на унікальних полірованих 17- дюймових спереду і 19- дюймових ззаду легкосплавних дисках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Украні продають Мерседес перероблений в "Перемогу" за 75 тисяч доларів

Автомобіль має клиноподібну форму кузова , яка забезпечує дуже низький опір повітря в 0.26 .

З унікальних особливостей так само варто відзначити лобове скло , яке може рухатися вперед , створюючи своєрідний люк на даху , і двірники які під час роботи обертаються на поверхні скла.

Спочатку всі моделі були позбавлені бічних дзеркал , замість яких були встановлені камери , проте дана версія обзавелася стандартними аналогами . Крім того , з'явилася камера заднього виду , нова аудіосистема , невеликий телевізор і телефон. Зрозуміло, все це багатство було встановлено ще у минулому столітті.

Зараз ви читаєте новину «На продаж виставлено рідкісний спорткар Sbarro Challenge III з клиновидним кузовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі