пʼятниця, 10 січня 2014 18:01

На аукціоні продадуть Ferrari Testarossa на якій їздив Майкл Джексон

Автомобілі покійних знаменитостей є частими гостями різних аукціонів. На заході, який проведе будинок Barrett-Jackson в ході торгів буде проданий Ferrari Testarossa 1986-го року, яким керував Майкл Джексон.

Якщо говорити точніше, то сам автомобіль не належала Майклу, але поп-ідол їздив на ньому в рекламі Pepsi. Примітно, що спеціально для зйомок в рекламі цей автомобіль перекваліфікували в кабріолет. В арсеналі Testarossa є 4,9-літровий силовий агрегат потужністю 390 кінських сил. З його допомогою автомобіль здатний розганятися від 0 до 100 км/ч приблизно за 5,2 секунди.

Слід зауважити, що даний Ferrari - не єдиний, пов'язаний із зоряним ім'ям автомобіль, який виставлять на цьому аукціоні. У число лотів також входить Hudson Commodore, яким Морган Фрімен кермував у "Шофера міс Дейзі", а також Mitsubishi Lancer Evolution VII, який побував у руках покійного Пола Вокера в Форсажі-2.
Зараз ви читаєте новину «На аукціоні продадуть Ferrari Testarossa на якій їздив Майкл Джексон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі